Het verhaal achter Optimiztic


Sinds ik me kan herinneren, ben ik geïnteresseerd in alles wat te maken heeft met woorden. Als klein meisje schreef ik verhalen over alles wat me bezighield; mijn opa heeft vast nog wel wat beelden van mij achter de computer.

Door de jaren heen zijn de verhalen met mij mee gegroeid. De onderwerpen veranderden en het werd een manier om me te uiten. Ik schreef omdat ik er plezier in had en om mijn interesse en kennis te vergroten. Regelmatig hoorde ik dat ik er goed in was en dat ik er iets mee zou moeten doen.

Naarmate ik ouder werd, maakte het schrijven plaats voor een opleiding en een sociaal leven, maar het is nooit echt verdwenen. Ik besloot er iets mee te gaan doen.

Op 13 juli 2016 was het zover zat ik bij de Kamer van Koophandel in Arnhem om het officieel te maken. Schrijven is vanaf die dag weer een concreet onderdeel van mijn leven geworden!

Met Optimiztic schrijf ik teksten en ben ik bezig met copywriting. Het optimaliseren van tekst is erg belangrijk in het overbrengen van jouw identiteit en boodschap, vandaar optimize. Dit heb ik gecombineerd met één van mijn sterkste karaktereigenschappen, optimisme. Dit samen vormt Optimiztic. Het maakt niet uit hoe je de naam uitspreekt zolang de boodschap maar is overgekomen!

Door middel van deze visie en persoonlijk contact hoop ik jou van een goede tekst te kunnen voorzien. In mijn portfolio vind je mijn werk tot nu toe. Je mag uiteraard altijd contact met mij opnemen. Dit kan via het contactformulier of rechtstreeks. Deze gegevens vind je ook op deze pagina. Meer weten? Volg alle ins & outs op de Facebookpagina van Optimiztic

Be Optimiztic!

Amber Meijn

signing